Όταν ο υπολογιστής δεν αποδίδει τα αναμενόμενα...

Τότε ήρθε η ώρα να τον αναλάβουμε εμείς.

Συμβόλαια υποστήριξης:

Παρέχουμε υποστήριξη σε έναν ή περισσότερους υπολογιστές, και σε δίκτυα υπολογιστών με συμβόλαια τριών, έξι και δώδεκα μηνών.Οι εξιδικευμένοι τεχνικοί μας θα βρίσκονται στο χώρο σας άμεσα και τουλάχιστον μία φορά τον μήνα για προληπτικούς λόγους. Έχετε τηλεφωνική υποστήριξη για όλο το εικοσιτετράωρο. Η μόνη επιβάρυνση είναι τα υλικά. Το κόστος του συμβολαίου υποστήριξης εξαρτάται απο την ποσότητα των υπολογιστών.

Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών:

To Hard disk format (διαμόρφωση σκληρού δίσκου) είναι μία διαδικασία που ισοδυναμεί με χάσιμο των αρχείων, e-mails και εφαρμογών, Είναι απαραίτητο όμως να γίνει όταν ο υπολογιστής μας δεν επανέρχεται στην φυσιολογική του λειτουργία (δεν διορθώνονται τα windows) γιαυτό είναι απαραίτητη η επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος( Windows, Linux) .Οι τεχνικοί μας μπορούνε να  επαναφέρουνε τα ετπιμέρους  αρχεία και e-mails σας (backup) και την εγκατάσταση ορισμένων προγραμμάτων που έχουν χαθεί. 

Τα αντιικά είναι από τα πρώτα προγράμματα που πρέπει να υπάρχουν στον υπολογιστή έπειτα από ένα format. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται κατά 99% η προσβολή του υπολογιστή από ιούς και διάφορα αλλα κακόβουλα προγράμματα. Εμείς έχοντας μακροχρόνια πείρα και στον τομέα αυτό προστατεύουμε τους υπολογιστές σας με τα καλύτερα αντιικά της αγοράς.

Κάποια στιγμή θα καταλάβουμε ότι ο υπολογιστής μας δεν αποδίδει τα αναμενόμενα για παράδειγμα κάποιες από τις εφαρμογές υστερούν σε ταχύτητα, δεν υπάρχει επαρκείς χώρος για  αποθήκευση  ταινιών ή τραγουδιών στο δίσκο ή ακόμα τα παιχνίδια "παίζουν" πολύ αργά  τότε  θα πρέπει να γίνει αναβάθμιση για να συγχρονίσετε τον υπολογιστή σας με τα δεδομένα της εποχής. Εμείς σας ενημερώνουμε για τη σωστή αναβάθμιση και δίχως πολλά χρήματα  θα έχετε ένα Η/Υ προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας με εγγύηση ενός έτους και πάνω.


  • Αναλαμβάνουμε άμεσα στο χώρο σας είτε είναι το σπίτι είτε το γραφείο την επισκευή και λύση κάθε προβλήματος του Η-Υ και του λάπτοπ σας.
  • Όλες οι δουλειές μας χρεώνονται με βάση την εργασία και όχι με την ώρα
  • Δωρεάν παραλαβή  και παράδοση του PC η λάπτοπ σας εντός νομού Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνήστε και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε.

Τιμοκατάλογος
φορμάτ, εγκατασταση Windows, drivers από 30,00
καθαρισμός ιών και κακόβουλου λογισμικού από 20,00
σύνδεση ιντερνετ, modem router κατ' οίκον από 30,00
   
   
 
Contact Info
©Copyright 2001-2019  | Designed By ComNet